Congresfilmpjes

Wij maken mini documentaires voor evenementen, ook wel congresfilmpjes genoemd. Onze congresfilmpjes vormen het startpunt voor een interview, een brainstorm of een discussie. Onze congresfilmpjes vertellen een verhaal uit de praktijk. We laten klanten, medewerkers, burgers, betrokkenen of passanten aan het woord. Zo brengen we het onderwerp tot leven, we zorgen ervoor dat het echt ergens over gaat. Ontdek vandaag nog wat congresfilmpjes voor u kunnen betekenen.

Plan een afspraak

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
congresfilmpjes

Congresfilmpjes

Wij brengen verhalen tot leven

  • “Videoreporter Eline heeft alle belangrijke en leuke momenten tijdens de dag vastgelegd en een aantal mensen geïnterviewd. Het was een erg fijne samenwerking met de Aaaaha! the Actor Factory, bedankt!”

    Wendy Ordelman, RAI Experience Day
  • “Duizend deelnemers hadden zich aangemeld om kennis te maken met elkaars werkzaamheden. We ontvangen lovende reacties! Jullie inzet (dagvoorzitter, Perfect Match! en videoreporter) is zeer gewaardeerd door ons, maar ook door de deelnemers. Bovendien hebben jullie ons in de aanloop goede tips en adviezen meegegeven.”

    Jaap Rus, Inspectie Leefomgeving en Transport
  • “De samenwerking met Aaaaha! the Actor Factory en Den Haag Marketing is een gouden samenwerking. Al tien jaar zorgen ze voor een creatieve invulling tijdens Prins voor een Dag (video, acteurs, presentatie, workshops, netwerken, visuele acts). Telkens zijn de genodigden weer verrast en onder de indruk. Op naar de volgende 10 jaar samenwerking!”

    Dennis Hoencamp, Den Haag Marketing
Congresfilmpjes - videoquiz

Videoquiz

We spelen een quiz op basis van videofragmenten. We filmen klanten, collega’s of willekeurige voorbijgangers. Voor de camera beantwoorden zij een vragen als ‘Wat vindt u goede dienstverlening?’ We stoppen de video en de deelnemers raden het antwoord.

Congresfilmpjes - mini documentaire

Mini documentaire

We maken een korte documentaire over een spreker of een genomineerde. De beelden van de thuissituatie of de werkomgeving voegen veel belevingswaarde toe aan het verhaal. De filmpjes kunt u inzetten om een breder publiek te bereiken.

Uitnodigingsfilmpje

Met een uitnodigingsfilmpje kunt u de aandacht vestigen op uw evenement. In een gezamenlijke brainstorm bedenken we een verrassende invalshoek voor een uitnodigingsfilmpje. We brengen sprekers, deelnemers of het onderwerp zelf in beeld.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl