Congresfilmpjes

Wij maken mini documentaires speciaal voor webinars en (online) evenementen. Praktijkverhalen vormen het perfecte vertrekpunt voor je programma. We laten experts, klanten of medewerkers aan het woord. Zo brengen we het onderwerp tot leven.

Onze documentairemakers werken solo, dus flexibel, veilig én betaalbaar. We denken mee over de juiste aanpak en vraagstelling.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
congresfilmpjes

Congresfilmpjes

Concrete verhalen in je webinar

 • “Video content geeft een webinar altijd dat extra’tje. Het fijne is dat onze studio dit in één pakket kon bieden met Aaaaha! Of je nu wel of geen achtergrond hebt in video, zij weten je te begeleiden naar een professionele productie. Zo adviseren ze ook over edits voor gebruik op socials. Zij krijgen een 10 vanwege al het extra dat ze boden: Wij hadden wat korte deadlines door onvoorziene omstandigheden en zij pasten daar hun planning soepel op aan. Er waren korte doorlooptijden en ze waren goed bereikbaar. Top! Tot de volgende keer!”

  Edgar van de Burgt, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • “Deze hele dag is vastgelegd door Aaaaha! Ze dachten met ons mee, namen de rust voor het schieten van beeldmateriaal en werkten snel. Een aanrader!”

  Patty Huijbers, Gemeente Hoeksche Waard
 • “Erg prettige en professionele samenwerking met Joep en Erik zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Kan niet wachten om weer een mooi evenement samen te doen!”

  Kiki van Oeffelen, bureauMK Events & Projecten
 • “De voorbereiding was heel prettig en gedegen en de filmpjes die gemaakt waren van straatinterviews waren de perfecte inleiding.”

  Colette van Hees, NVDV – Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie
mini documentaire

Mini documentaire

Pratende hoofden worden al snel saai om naar te kijken. Maak je online evenement concreet en afwisselend met filmpjes. Wij maken korte documentaires, daarmee breng je de praktijk in beeld, het startpunt voor een gesprek met experts en deelnemers. EUR 1250,- all-in

minivlogs

Minivlogs

Minivlogs zijn korte filmpjes voor jouw online evenement. Deelnemers delen hun aandachtspunt, tip of vraag. Op basis van een heldere instructie nemen zij het filmpje zelf op met hun mobiele telefoon en wij zorgen voor een goede montage.
EUR 650,- all-in

webinar teaser

Teaser-filmpje

De filmpjes die je voor je webinar maakt, kun je ook al gebruiken om deelnemers te werven. Een aantal quotes monteren we vooraf tot een teaser-filmpje. Dat filmpje gebruik je om je online evenement te promoten. Plaats het op jullie (event)website en verspreid het via LinkedIn.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl