Infographics

Wij maken infographics die jouw verhaal of pitch ondersteunen. Op basis van jouw input maken we een praatplaat, een illustratie of een videocartoon. Dat doen we bij jou op kantoor of op afstand. Het resultaat kun je onbeperkt gebruiken: in PowerPoint; blogs; op je website of in je boek.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
infographics laten maken

Infographics

Beeld bij jouw verhaal

 • “Het Wandverslag groeide en groeide al naar gelang de dag vorderde. Tot letterlijk de laatste minuut van de laatste presentatie werd aan het Wandverslag gewerkt. We kijken met trots en plezier terug op onze bijeenkomst en hebben er een blijvende en tastbare herinnering aan overgehouden. Een diepe buiging voor de zeer professionele en toegewijde tekenaars.”

  Judith Maszewski, Maastricht UMC
 • “Tijdens een partnerborrel hebben de artiesten een wandverslag gemaakt van het programma. Bovendien hebben we het wandverslag gebruikt als gastenboek, de gasten konden bij vertrek op bepaalde gedeelten hun naam/tekening/visitekaartje plaatsen, Hierdoor werden de gasten ook actief onderdeel van het wandverslag. Hele leuke herinnering aan deze borrel!”

  Jennifer Verheij, Rotterdam Partners
 • “Mooie uitspraken, gevoelige onderwerpen en verschillend gedrag zijn herkenbaar, laagdrempelig en to the point in beeld gebracht. Het resultaat: een mooi kunstwerk van treffende cartoons die we ook de komende maanden nog in blijven zetten!”

  Merel Nieuwkerk, Rabobank
 • “Tijdens de Projectmanagement Parade stond het Wandverslag midden in de grote Event Hall van NBC. Veel deelnemers kwamen naar het verslag toe om een bijdrage te leveren of om te kijken. En zo met elkaar in gesprek te raken. Doelstellingen bereikt! Geweldig gedaan!”

  Atty van der Schoot, IPMA Nederland
 • “Het Wandverslag tijdens onze bijeenkomst: een originele, ludieke én tegelijkertijd inhoudelijke manier om verslag te leggen van de highlights van de discussie. Leuk ‘levend decor’ tijdens de bijeenkomst en ook mooi om na afloop mee naar kantoor te nemen.”

  Wendy Schaap, Rijksvastgoedbedrijf
infographic veiligheid port of rotterdam

Praatplaat

Een praatplaat bestaat uit verschillende illustraties en korte teksten, die samen een duidelijke infographic vormen. Het eindresultaat bestaat uit een fysieke plaat van foamboard in elk gewenst formaat óf een digitale variant.

infographics illustratie

Illustraties

Op basis van jouw input maken we één of meerdere illustraties, die leveren we digitaal. De plaatjes kun je bijvoorbeeld gebruiken in je presentatie of bij een artikel. Onze infographics kun je onbeperkt gebruiken.

videocartoon laten maken

Videocartoon

Onze infographics kunnen we animeren en voorzien van een voice-over, geluidseffecten en ondertiteling. Een video-cartoon is een prettige manier om een abstract verhaal helder over te brengen.

Videocartoon voorbeeld

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl