Videoreporter

De videoreporter filmt en monteert ter plekke een videoverslag van uw evenement. Aan het einde van uw programma kunt u direct een videoreportage laten zien aan uw deelnemers. Dat is een krachtige manier om uw programma af te sluiten. Bovendien kunt u het filmpje gebruiken om een bredere doelgroep bereiken. Ontdek vandaag nog wat een videoreporter voor uw evenement kan betekenen.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
videoreporter

Videoreporter

Videoverslag direct klaar

  • “Videoreporter Eline heeft alle belangrijke en leuke momenten tijdens de dag vastgelegd en een aantal mensen geïnterviewd. Het was een erg fijne samenwerking met de Aaaaha! the Actor Factory, bedankt!”

    Wendy Ordelman, RAI Experience Day
  • “Duizend deelnemers hadden zich aangemeld om kennis te maken met elkaars werkzaamheden. We ontvangen lovende reacties! Jullie inzet (dagvoorzitter, Perfect Match! en videoreporter) is zeer gewaardeerd door ons, maar ook door de deelnemers. Bovendien hebben jullie ons in de aanloop goede tips en adviezen meegegeven.”

    Jaap Rus, Inspectie Leefomgeving en Transport
  • “De samenwerking met Aaaaha! the Actor Factory en Den Haag Marketing is een gouden samenwerking. Al tien jaar zorgen ze voor een creatieve invulling tijdens Prins voor een Dag (video, acteurs, presentatie, workshops, netwerken, visuele acts). Telkens zijn de genodigden weer verrast en onder de indruk. Op naar de volgende 10 jaar samenwerking!”

    Dennis Hoencamp, Den Haag Marketing
Videoreporter - wrap up

Wrap-up

Sluit uw programma af met een korte, pakkende videoreportage. Uw deelnemers zien het programma in vogelvlucht voorbij komen, prettig voor de verankering. Zo’n wrap-up van de dag zorgt voor een enthousiast slotapplaus.

Videoreporter - Groter bereik

Groter bereik

De videoreportage van uw evenement kunt u gebruiken om uw bereik te vergroten. Stuur het filmpje aan alle genodigden, die er niet bij konden zijn. Plaats de video op uw website en voeg het filmpje toe aan het persbericht.

Videoreporter - Uitnodiging

Uitnodiging

De videoreportage kunt u gebruiken bij de uitnodiging voor een volgende bijeenkomst. Genodigden willen graag weten wat zij kunnen verwachten, een filmpje heeft veel overtuigingskracht. Dat levert u een hoger aantal aanmeldingen op.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl