Videoreporter

Vergroot het bereik van je evenement met onze videoreporter. We filmen en monteren ter plekke een pakkende aftermovie, die kun je direct vertonen als slotstuk / wrap-up en nasturen.

We interviewen sprekers en deelnemers, zo ontstaat een inhoudelijke terugblik op het programma. De video-impressie kun je na direct delen met een breder publiek via social media, mailing, website en persbericht.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
videoreporter

Videoreporter

Videoverslag direct klaar

  • “Videoreporter Eline heeft alle belangrijke en leuke momenten tijdens de dag vastgelegd en een aantal mensen geïnterviewd. Het was een erg fijne samenwerking met de Aaaaha! the Actor Factory, bedankt!”

    Wendy Ordelman, RAI Experience Day
  • “Duizend deelnemers hadden zich aangemeld om kennis te maken met elkaars werkzaamheden. We ontvangen lovende reacties! Jullie inzet (dagvoorzitter, Perfect Match! en videoreporter) is zeer gewaardeerd door ons, maar ook door de deelnemers. Bovendien hebben jullie ons in de aanloop goede tips en adviezen meegegeven.”

    Jaap Rus, Inspectie Leefomgeving en Transport
  • “De samenwerking met Aaaaha! the Actor Factory en Den Haag Marketing is een gouden samenwerking. Al tien jaar zorgen ze voor een creatieve invulling tijdens Prins voor een Dag (video, acteurs, presentatie, workshops, netwerken, visuele acts). Telkens zijn de genodigden weer verrast en onder de indruk. Op naar de volgende 10 jaar samenwerking!”

    Dennis Hoencamp, Den Haag Marketing
interviews op locatie - videoreporter

Interviews op locatie

Op jouw evenement maakt onze video-reporter verschillende korte filmpjes. We interviewen sprekers en deelnemers. De interviews kun je live uitzenden en plaatsen op jullie website.

videoclipje - videoreporter

Nieuwsitem

Onze videoreporter maakt op locatie een nieuwsitem van je evenement of actie. Het filmpje monteren we direct op locatie. Zo kun je het direct verspreiden via je eigen kanaal en via de (vak)pers.

videoverslag - videoreporter

Videoverslag

Vergroot het bereik van je evenement. We maken een videoverslag van jullie evenement, dat is direct klaar. Je kunt het filmpje verspreiden en je kunt het gebruiken om de volgende editie van je evenement te promoten.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl