Congresverslag

De kunstenaars van het Wandverslag maken een uniek congresverslag. De inhoud van jouw programma vertalen zij in woord en beeld op een flink paneel van foamboard. De deelnemers zien hoe het kunstwerk zich ontwikkelt, na afloop ontvangen zij het Wandverslag in PDF. Ook de inhoud van de parallelle sessies en de ideeën van deelnemers krijgen een plek op het Wandverslag.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
Congresverslag - wandverslag

Wandverslag

Congresverslag in woord en beeld

 • “Het Wandverslag groeide en groeide al naar gelang de dag vorderde. Tot letterlijk de laatste minuut van de laatste presentatie werd aan het Wandverslag gewerkt. We kijken met trots en plezier terug op onze bijeenkomst en hebben er een blijvende en tastbare herinnering aan overgehouden. Een diepe buiging voor de zeer professionele en toegewijde tekenaars.”

  Judith Maszewski, Maastricht UMC
 • “Tijdens een partnerborrel hebben de artiesten een wandverslag gemaakt van het programma. Bovendien hebben we het wandverslag gebruikt als gastenboek, de gasten konden bij vertrek op bepaalde gedeelten hun naam/tekening/visitekaartje plaatsen, Hierdoor werden de gasten ook actief onderdeel van het wandverslag. Hele leuke herinnering aan deze borrel!”

  Jennifer Verheij, Rotterdam Partners
 • “Mooie uitspraken, gevoelige onderwerpen en verschillend gedrag zijn herkenbaar, laagdrempelig en to the point in beeld gebracht. Het resultaat: een mooi kunstwerk van treffende cartoons die we ook de komende maanden nog in blijven zetten!”

  Merel Nieuwkerk, Rabobank
 • “Tijdens de Projectmanagement Parade stond het Wandverslag midden in de grote Event Hall van NBC. Veel deelnemers kwamen naar het verslag toe om een bijdrage te leveren of om te kijken. En zo met elkaar in gesprek te raken. Doelstellingen bereikt! Geweldig gedaan!”

  Atty van der Schoot, IPMA Nederland
 • “Het Wandverslag tijdens onze bijeenkomst: een originele, ludieke én tegelijkertijd inhoudelijke manier om verslag te leggen van de highlights van de discussie. Leuk ‘levend decor’ tijdens de bijeenkomst en ook mooi om na afloop mee naar kantoor te nemen.”

  Wendy Schaap, Rijksvastgoedbedrijf
Leiden Marketing Wandverslag

Wandverslag

De kunstenaars van het Wandverslag staan opgesteld aan de zijkant van het podium. Vooraf bereiden zij zich voor op het programma. Tijdens jullie programma maken zij een uniek congresverslag met rake uitspraken, praktische tips, illustraties en portretten van de sprekers.

Sketchnotes

Sketchnotes is de eenvoudigere versie van het Wandverslag. Eén kunstenaar werkt op een enkel foamboard en legt de inhoud van het programma vast in woord en beeld. Een foto of afdruk van dit congresverslag kun je na afloop nasturen, het origineel verdient een plekje aan de muur.

congresverslag stripverhaal

Stripverhaal

We maken een congresverslag in de vorm van een stripverhaal. Aan ieder programma-onderdeel wijden we een herkenbaar plaatje met een pakkende quote. Zo’n stripverhaal bestaat uit één of twee pagina’s. Je kunt het nasturen aan de deelnemers.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl