Live cartoonist

De live cartoonist maakt tekeningen van wat er wordt besproken op jullie videoconference, webinar, brainstormsessie of congres. Tussendoor laat de cartoonist alvast een aantal tekeningen zien. Na afloop kun je de afbeeldingen gebruiken in het verslag dat je nastuurt. Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden.
Uiteraard maakt de live cartoonist ook vooraf illustraties, bijvoorbeeld voor je presentatie of voor in de uitnodiging.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
live cartoonist

Live cartoonist

Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden

 • “Levendige Marktpleinconferentie, mede dankzij gastvrouwen Perfect Match (attent en professioneel), superbrainstormer Erik Peekel en de cartoonist.”

  Frits de Jongh, Kamer van Koophandel Den Haag
 • “Wij hebben gebruik gemaakt van een cartoonist die gedurende ons evenement de inhoud versloeg. De cartoonist wist woorden op een juiste wijze om te zetten naar cartoons. Wij zijn zeer tevreden over het werk van de cartoonist en de samenwerking met Aaaaha!”

  Sharon Jansen, Focusplaza
 • “We zijn zeer content met de bijdrage van de cartoonist. Zijn creatieve werk trok veel aandacht! Wij zullen het werk van de cartoonist in ons visiestuk gaan verwerken. Ik heb zijn complete werk tijdens onze stadsconferentie nog niet kunnen zien, wat ik wel gezien heb is gewoon goed. Hartelijk dank voor het goede werk en voor de samenwerking!”

  de heer A. Lotfolahian, Gemeente Harderwijk
 • “Cartoonist Frank was een leuke, humoristische toevoeging op onze masterclass. Zeker te onthouden voor een volgend event!”

  Natasja Derwort, Nyenrode Business Universiteit
 • “Wij hebben de cartoonist ingezet tijdens ons evenement. De cartoontekeningen waren goed van toepassing en werden ook goed ontvangen door de betrokkenen. Dus dank daarvoor!”

  Marieke Fuijkschot, Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Live cartoonist - wrap up

Wrap-up

Onze live cartoonist legt uw evenement vast, zij tekent wat gezegd wordt. Geluidskunstenaar Pieter Perquin maakt een audiotrack met opgenomen audiofragmenten uit het programma. Het eindresultaat is een uniek filmpje dat zij aan het einde van de dag laten zien aan uw deelnemers.

Live cartoonist - illustraties

Illustraties

De live cartoonist tekent niet alleen tijdens evenementen en brainstorms, maar maakt ook infographics en illustraties op bestelling. Onze maatwerk tekeningen brengen uw presentatie, website, white paper of rapport tot leven.

Videocartoon

Videocartoon

De live cartoonist maakt videocartoons, waarin uw boodschap helder wordt verteld. Een voice-over vertelt uw verhaal, terwijl dat in woorden en illustraties in beeld verschijnt. Zo’n filmpje kunt u gebruiken op uw website en in uw presentaties.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl