Inspiratiewand

Met de Inspiratiewand trek je de aandacht op de beursvloer. Live-tekenaars vragen beursbezoekers naar de belangrijkste innovaties in jullie branche, die leggen zij vast op een groot paneel in jullie stand. De Inspiratiewand prikkelt de nieuwsgierigheid van de beursbezoekers. Ze gaan even kijken naar de quotes en tekeningen op het paneel en zo raken zij al snel in gesprek met jullie standbemanning.

Check beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Een moment geduld aub.
Beurs inspiratiewand wandverslag

Inspiratiewand

Opvallen op de beursvloer

 • “Het Wandverslag groeide en groeide al naar gelang de dag vorderde. Tot letterlijk de laatste minuut van de laatste presentatie werd aan het Wandverslag gewerkt. We kijken met trots en plezier terug op onze bijeenkomst en hebben er een blijvende en tastbare herinnering aan overgehouden. Een diepe buiging voor de zeer professionele en toegewijde tekenaars.”

  Judith Maszewski, Maastricht UMC
 • “Tijdens een partnerborrel hebben de artiesten een wandverslag gemaakt van het programma. Bovendien hebben we het wandverslag gebruikt als gastenboek, de gasten konden bij vertrek op bepaalde gedeelten hun naam/tekening/visitekaartje plaatsen, Hierdoor werden de gasten ook actief onderdeel van het wandverslag. Hele leuke herinnering aan deze borrel!”

  Jennifer Verheij, Rotterdam Partners
 • “Mooie uitspraken, gevoelige onderwerpen en verschillend gedrag zijn herkenbaar, laagdrempelig en to the point in beeld gebracht. Het resultaat: een mooi kunstwerk van treffende cartoons die we ook de komende maanden nog in blijven zetten!”

  Merel Nieuwkerk, Rabobank
 • “Tijdens de Projectmanagement Parade stond het Wandverslag midden in de grote Event Hall van NBC. Veel deelnemers kwamen naar het verslag toe om een bijdrage te leveren of om te kijken. En zo met elkaar in gesprek te raken. Doelstellingen bereikt! Geweldig gedaan!”

  Atty van der Schoot, IPMA Nederland
 • “Het Wandverslag tijdens onze bijeenkomst: een originele, ludieke én tegelijkertijd inhoudelijke manier om verslag te leggen van de highlights van de discussie. Leuk ‘levend decor’ tijdens de bijeenkomst en ook mooi om na afloop mee naar kantoor te nemen.”

  Wendy Schaap, Rijksvastgoedbedrijf
Congresverslag - wandverslag

Stopkracht

Op de beurs loopt je hele doelgroep voorbij, hoe trek je de aandacht en leg je contact? Bekenden komen al snel even langs voor een praatje, maar nieuwe prospects stoppen niet zomaar. Het is zaak hun nieuwsgierigheid te prikkelen. De Inspiratiewand blijkt zeer effectief.

inspiratiewand huisartsbeurs

Contact maken

We maken de Inspiratiewand rond één centrale vraag, bijvoorbeeld de belangrijkste innovaties in de branche. De tekenaars vragen de beursbezoekers om hun input. Aansluitend brengen zij hen in gesprek met jullie standbemanning. Rond de Inspiratiewand kom je makkelijk met elkaar in contact.

inspiratiewand beursstand

Contentmarketing

Op de Inspiratiewand verzamel je veel inzichten tijdens de beurs. Dat vormt een uitstekende basis voor een leuk artikel na afloop van de beurs. Je kunt bijvoorbeeld een top-5 samenstellen en die delen via de vakpers, bijvoorbeeld ‘De vijf belangrijkste innovaties in de branche’.

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Aaaaha! Bureau voor live communicatie helpt je om jouw collega’s, relaties en leden te verbinden en te activeren. Organiseer nu je eigen (online) evenement!

Bezoek livecommunicatie.nl